Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
" Och om inte kyrkan strulat till det på 500-talet skulle det varit 2025 nu?"


Fördröjande utsikter



För en del kommer
alltid
Framtiden försent!

P.g.a av olika orsaker




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-12-31 15:13



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Kuligt och klurigt! :)
2019-01-03

  Bossepoet från Österbotten
Dubbelt klapp
vill jag ge,
2018-12-31

    Sefarge VIP
Just så!
Oavsett vad man än
anser så överlever
väl evigheten?
;)


2018-12-31

  Fulbergarn
En liten bit framtid
finns väl alltid kvar!
2018-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP