Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej Bettan, han är en av dom naturliga, dom annorlunda

 

- Vad är det där för en kille, han verkar ju inte vara normal.
- Nej Bettan, han är en av dom naturliga, dom annorlunda.
- En sån där jävla hippie eller konstnär?
- Titta vilka fina piruetter han gör, och det där leendet...
- Han knarkar säkert eller är bipolär eller nåt....
- I New York hade han bara varit en i mängden.
- Av alla knäppa och knarkare?
- Men hörru, ibland när du dricker för mycket, då beter du dej helt utflippat och det finns inga gränser för vad du häver ur dej.
- Det minns jag inte.
- Nej.
- TITTA på honom nu... han DANSAR... och sjunger mitt på Stortorget!!
- Härlig frigjord man med glädje, spontanitet och barnasinne.
- Ha ha ha, folk bara ignorerar och skiter i honom.
- Ja... vi råkar befinna oss i Sverige, närmare bestämt Örebro...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-31 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP