Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att känna sig fram

Jo, så sa min mor en gång:
Du får känna dig fram...

Hon kunde vara klok, min mor.

Nu stundar vår nyårsafton
Den blir ju spännande.

Jag tar det lugnt i början...
Dansar lite grann -- vilar sen en stund
Dansar lite igen
Tar vinflaskan med i ryggsäcken
Sandalerna med
Nessesären med toalettsaker
Tandborste och tandkräm...

Det blir en härlig fest
Det känner jag på mig

Min gode vän har ju bjudit dit mig
Oj, nu hörde jag första raketsmällen
på min lugna gård!

Allt är väl, min vän...
Allt är väl.
God bless our evening!




Fri vers (Prosapoesi) av bohemen VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-31 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP