Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


du är underbar klokuggla kram<3


decemberbarn


ser du stjärnan där i fjärran
vet att vi ser samma
--- saknar dig varje dag
du som är min själ lik
faller du från himlen ned
gör jag allt för att rädda dig
vi sitter på månens krumma horn
under vårt drömparaply
fångar stjärnor i vår hand
det säjs kärlek förblindar
men jag är glad
du planterade ett frö
som växte upp till en blomma
du finns där för evigt
mellan revbenens portar

Kärleksfulla kramar <3






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-31 17:32



Bookmark and Share


  backsippa
Gott, kan livet vara
2019-08-16
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP