Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A New Year

A year past and a New ahead
Dreams demolished and new ones will appear
Broken promises and new to give




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 144 gånger
Publicerad 2018-12-31 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar