Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mozart Schubert 12


Äntligen Solo

innan klockan slår

Allt tillhör inte 

Men ändå hjärtat 

Enhandslyra 

Fasthållen 

Yra

Tvåsamheten 

Stråkarnas

Bröstvägg 

Improvisera 

Filmiskt 

Episkt 

Svärtan 

Blod

Ensamheten 

Du mitt ljus 

Kursändring 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-31 18:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Dock icke i Soho.
2018-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP