Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

New year's resolution / Nyårslöfte

 

Can promise you this: 

Next year I'll invent some new 

Luxury problems 

 

Kan lova det här:

Nästa år hittar jag på

Nya lyxproblem




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-31 18:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lucky is the one
who has to invent
luxury problems...
2019-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP