Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett försök till tröst...bagatell

 

 

Står helt stilla ser

tiden ha sin gilla gång

varför gråter du

molnen som sveper förbi

fångar upp dina tårar

 

blir till morgondagg

efter sömnlösa nätter

skrynkliga lakan

en påminnelse om

att kärlek är förgängligt




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-12-31 21:23



Bookmark and Share


  HelenaW
Vackert skrivet om kärleken, gillar den! Bokmärke!
2019-01-04

    ej medlem längre
Vacker
Gillar hur du har lagt upp den
2018-12-31

  KattenKin VIP
Fint, lite längre än du vanligtvis brukar skriva.

Gott nytt år!! Kram Cathrine
2018-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP