Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ber dig

Gör det igen
Trolla bort mitt mörker
Med en enda smekning
Jag ber dig
Gör det igen
Läk mina sår
Med en enda blick




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 401 gånger
Publicerad 2006-06-18 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP