Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frost och värme


Två världars möte

jag omsluts av vinterrikets frostglitter

snörök stiger som en lätt brudslöja i horisonten

gränsen mot sommaräng är inom räckhåll

ängens vilda blommor kysser solen

där andas en lockelse att gå över

sitta mitt i blomhavet, doften, solvärmen

ändå är jag rädd för kärleken




Fri vers av Maiah VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-12-31 21:48



Bookmark and Share


  Whero
Mycket fint komponerad text.
2019-03-02

  Lars Hedlin
Mycket bra :)
2019-01-07

    nollnollan87
En riktigt bra text och känslosam!! :)
2019-01-02

  Änglaögon
Vackra metaforer i denna fina text.
2019-01-02

    Lars J
Att bli förälskad är som att bli knäpp, galen och våghalsig den tar också bort oss från verkligheten och sunt förnuft och det kan vara livsfarligt! bra fångad känsla.
2019-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP