Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tom ihålligt !


D.ead society

drömde om dig
under nattligt intåg
rusande snälltåg
längs rälsen

 

 

i


drömriket där du
utmanar mig
på duell precis
då solen stiger

upp

den bländar mig
sticket träffar djupt.




Fri vers (Fri form) av danne //
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-01 00:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint! God fortsättning :)
2019-01-01
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //