Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fuck cancer


noterat

p.s.

mest tänker hon på
cancern hon fick
på parasiten i sitt bröst
på om...den kommer åter
men aldrig någonsin att hon gråter

d.s.




Övriga genrer av SpamPippiL VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2019-01-01 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP