Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med hopp om ett ljusare sinnelag 2019


Aldrig ensam



Se den vilsna själen
I dalens djupa mörker

Låt ensamhetens bindel
Falla ner i lögnens dimmor

Lyft mig med din örns vingar
Högre än jag vågar

Tag min hand med mod
Genom sorgens dunkel

Skölj min tankes oro
Med hoppet av ditt löfte

För alltid vilar jag
Med namnet i din bok













Fri vers av annapoem
Läst 208 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-01-01 02:13



Bookmark and Share


    Bo Malte
fint...
2019-03-07

  Lars Hedlin
En mycket mycket bra text full av känsla :)
2019-01-07

  Stay Golden
So lovely ^^
2019-01-01
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem