Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad bryr väl jag mig om dem

Som tycker jag är konstig
För att jag flirtar hejdlöst
Med den man som redan är min
Vad bryr väl jag mig om dem
Som tycker jag är udda
För att jag är lika förälskad nu
Som för sex år sedan
Vad bryr väl jag mig om dem
Som höjer på ögonbrynen
För att jag åtrår
Min älskade utan gränser
Vad bryr väl jag mig om dem
Som inte brinner lika hett
Som min kärlek




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 409 gånger
Publicerad 2006-06-18 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP