Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sådan är kärleken


Eld



Som om du
Inte alls jag själv

Bara du i ditt eget bad
Den saltade vätan

Vem viskade ditt namn i natten?




Fri vers av Ninnesdotter
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-01 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninnesdotter
Ninnesdotter