Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord till min dotter



Bejaka din smärta
Omfamna mörkret

Välkomna lyckan och ljuset därefter

Rid genom mullrande oväder och snåriga skogar.

Hitta din mening med vägen och målet

där ute finner du svaret på frågor så svåra

Aldrig är din ansträngning större än när du ger dig ut i den myllrande världen och skall förstå den, och hitta dig själv

Vänner som vårdas

Omvägar som kringgås

Beslut som vägs
För och emot

Din karta är suddig
Men hoppfull

Din riktning är oklar

Men din vilja är stark

Vacker
Är du
Som så
Sorglöst
Fyller
Mitt hjärta
Med glädje

Jag älskar dig

Nu och för alltid







Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-01 09:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag skulle nog råda min son att bekämpa sin smärta, inte bejaka den.

2019-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP