Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu går vi in i det nya året till tonerna av en Polka Schnell


Harmoni i samhällssystemet

När jag sitter och lyssnar på den underbara nyårskonserten från Wien,

så kommer jag att tänka på och jämföra en symfoniorkester med ett lands regering

För att få en fullständig harmoni så måste olika instrument och stämmor få låta sig höras för att fullborda en harmonisk enhet

Tänk om en regeringsbildning i vårt land kunde åstadkommas på liknande sätt

Konserten från Wien är en så perfekt illustration över hur vi måste samarbeta och hjälpas åt för att harmonin i samhället ska kunna fungera




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-01 13:22



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Harmoniska fina ord!
2019-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP