Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I MÖRKRET

I mörkrets tidning ljuger lögnerna.
I mörkret pekar månens skvallerspalt
på fönsterkarmens alla döda flugor
och alla mina misshandlade blommor.

I mörkret redigeras sanningen.
I mörkrets domstol har jag rätt att ljuga
mig sann med ord jag inte trodde fanns.




Bunden vers (Blankvers) av Ulf Carlsson VIP
Läst 265 gånger
Publicerad 2019-01-01 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP