Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Så hade hennes mamma sagt då när hon mått så dåligt på att hålla hennes mamma borta, för att få hjälp av andra under uppväxten,-det viktigaste var att ge dig ett liv fast omständigheterna var så dåliga för oss.


För all framtid,idag.

Jag bryr mig inte om hur det har varit,
det viktigaste är att jag är här just idag.

(Nu var den lilla flickan en vuxen kvinna,)

hon tänkte för sig själv, ett beslut så viktigt.

Jag har fått ett liv,
nu ska jag skapa
mig själv, på nytt!

(Senare längre fram i tiden, observatoriet.)

Så sa hjälparen..

"Ta din väska och gå"

I den låg allt en kvinna behövde för att
bli till fri, självständig kvinna..Hm..

-En bilnyckel, en husnyckel och en nyckel till företaget.

(Har ni inga män här, tänkte kvinnan för sig själv och log.)

___

När de unga, de-rymt fick höra talas om detta blev dom
arga och avundsjuka..
-Det fick inte jag, i min låg det bara ett busskort.
-Det vet väl alla att man nu får det man behöver.

___

-Ser att skaparen varit här, sa den nya läkaren från..

Ingen visste,
det sägs att hon kommer utifrån,

..från URiS.









Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-01 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP