Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DITT INRE LJUS

DITT INRE LJUS

I ödmjukhet och kärlek
jag lever, andas och finns till
och därför jag dig nu
i kärlek önska vill
att ditt inre ljus må lysa
så du mognar mer och mer
och därför slipper rysa
inför allt du hör och ser.

Ditt inre liv det växer
ur mognaden av din själ
Och ditt inre ljus det lyser
för ditt ve och väl
så gläd dig då i kärlek
inför allt du hör och ser
för visst är livet ett mirakel
trots att himlen både tar och ger.




Övriga genrer av Leko
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-01 15:44



Bookmark and Share


  Pilträd
Tack för fina kloka ord <3 en påminnelse vi behöver <3
Ja livet är ett sant mirakel.
2021-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Leko
Leko