Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så var det då det här problemet med att tillhöra gruppen "rikemansungar kan skapa det" själva.


Försöka duger när man är modig.

Det är svårt.

Ja, det enda vi kan bli är, skapare.
Alltså, konstnärer utan utbildning.
Ja, för vi är såååå, självständiga.
Nu har du för många ån, igen.
Jag vet men det är mitt kall.
Nä, sluta nu, jag vill ha lov.

Vadå, åka hem?

Vi har ju just kommit!

Kommit!?

Ni har suttit här i tre år.

Han spolade ner allt i toaletten!

Vem?

Din son, vi trodde polisen skulle komma hit.

Oh, herregud!

Låt dom sitta här, vi går.

Vänta, vi får väl företaget sen när ni går bort?


Så var det då det här problemet med att tillhöra
gruppen "rikemansungar kan skapa det" själva..

(Texten hittade jag på själv, ska ni sponsra mig)

Ja, du kommer nog inte undan mera.





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-01 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP