Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nyårsdikt


Det väntande året

Ser du det väntande året?
Ser du dess oskrivna blad?
Ser du hur valen står öppna,
hur utsikter står där på rad?


Lägen att välja det rätta.
Dagar att våga nåt nytt.
Stunder att se och förändra
de skuggor av året som flytt. 


©JessicaMarieOlsson2017



 




Bunden vers (Rim) av Jessica Olsson VIP
Läst 1187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-01 19:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mycket fint.
2019-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP