Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

New




i wish for magic

for the whole world

our inner child...




Bunden vers (Annat versmått) av lila fjäderblomman VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-01 19:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fin önskan!
2019-01-07

  morgonstjärna VIP
visst är det magiskt
vi bär alla vårt inre barn med oss alltid.
kram
2019-01-02
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP