Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek, besatthet, möjlighet och till slut en dom.


Vår kärlek var som rosor

Fanns det hopp
om en framtid
för oss tillsammans?

Besatt som i trans
Jag mätte våra känslor
på en silver våg

Domen föll och
mitt hjärta med
den

Vår kärlek var som
rosor.

söt och vacker
du var kärlekens blad

trasig och blodig
jag var sorgens törnar





Fri vers (Fri form) av PinkFlamingoWhite
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-01 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PinkFlamingoWhite
PinkFlamingoWhite