Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvålfabriker (A Syria)

alla kallar dig Palestiniern
du firar midvinter och vi tycker båda om kardemumma

och din min när du visar mig leveransen av olivtvål
ett uttryck av hopp och sprittande glädje

freden är på väg
freden kommer




Fri vers (Fri form) av objekt3
Läst 558 gånger
Publicerad 2019-01-01 20:46



Bookmark and Share


  Fulbergarn
olivtvål och fred,
jag har slutit fred med mig själ, tror jag ska köpa mig en olivtvål och fira fred
2019-01-25

  henke_r
En universell kärleksförklaring. Fint! Tycker extra mycket om olivtvålen.
2019-01-02

  Magdalena Eriksson VIP
Blir glad av särskild... leverans.
känns frisk å skönt med en doftande text.
2019-01-02

  Larz Gustafsson VIP
Väldigt märklig grammatik där, Lodjuret. Hur menar du egentligen?
2019-01-02

  lodjuret/seglare VIP
Två(l) gjordes väl stundom av träd o människor? Fanns visst en bok som hette 'Krig och fred'? För att infria och som ha behov av fred, gör väl kriget den sitt behov av nödvändig't?
2019-01-02

  Nanna X
Gott nytt år ; ) !
2019-01-02

  Larz Gustafsson VIP
Leve Israel!

2019-01-01

  Stay Golden
HEJJA FREDEN!
2019-01-01
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3