Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Maskrosbarn




sköraste glas
du sträcker dig mot solen
var aktsam om dagarna dina
de ska följa dig livet ut
glöm dig inte
då vinden drar
genom din duniga kappa
växer du dig starkare









Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 312 gånger
Publicerad 2019-01-01 21:20



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
sant
2022-03-10
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP