Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utbrytarängel


två gånger idag
saker som gått sönder

en av mina rakubrända skulpturer
i skärvor av blåsten

det är som livet
vissa saker håller andra inte

senare en ny smäll
går runt och letar

utsågad ängel brutit sig ur
sin trädgrensram

intressant, vad betyder det?

tröstande-rentav stärkande




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-01 22:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark i beröring ...kram
2019-01-07

  morgonstjärna VIP
åh så ledsen jag blir för din skull
rakubränd konst som är så vacker
kram

2019-01-02

  Marita Ohlquist VIP
"det är som livet
vissa saker håller andra inte"

Utomordentligt bra formulerat!
2019-01-02
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP