Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2019


Nyttja nitton

 

Allting som kvittrar

sprack ju ändå och glittrar

kanske det kvittar 

 




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 392 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-01-01 22:58



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Påminner en aning om Sjödamen och Kompasskungens sista kapitel.

Årtalet kan även vara kl 20.19

Nitton nyttjar tjugo !
2019-01-10

  Anya VIP
Jaa ibland kanske det inte kvittar. Gäller att göra rätt val och inse när det inte kvittar. Jag gillar inte nyår, något sentimentalt över det.
2019-01-06

  Stefan Albrektsson
Om...

Alladinaskens
trippelnöt visade sig
va’ bittermandel

Hoppas jag dock att
2019 blir ett
glatt kvittrande år

2019-01-02

  TrollTörnTrappan VIP
Kvirrevitt eller apati - lika smittsamt vilket som...

Andra raden beskriver fyrverkerier?!? Mycket träffande isf!

Hoppas trots allt att nyttigheter fortsätter fylla folk och fjäderfän med livskraft!!

...så att jorden inte går totalt sönder redan inom nitton år.

2019-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X