Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar efter att ha sett tv-programmet om gymtränande 90-åringar


Galghumor

Galghumorn är ett fint hjälpmedel

för gamla människor

att stärka och upprätthålla livsmodet




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-01 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP