Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själstrålare

Du rusar rätt in i mig
rätt in i det alltid så blå

rakt mot ett nyss glödgat hjärta

du strålar en bit av min själ

livets små korta steg finns inte för dig
för mig finns inte de långa

jag
tar tillfällen i flykten på alltför korta ben

du
tar flykten i tillfällen på alltför långa ben




Fri vers av Virvelvinda
Läst 266 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-01-01 23:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark bra och full av känsla och liv!
2019-01-07

    ej medlem längre
Det verkar som om 2019 blir ett bra år om jag springer in i rätt person...
2019-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Virvelvinda
Virvelvinda