Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NÄR ALLA UTVÄGAR MED EN UTGÅTT, DÅ ÄR JUST DENNA PERSON EJ ÄMNAD FÖR DIG


EJ ÄMNAD FÖR DIG!

 När lager på lager av smärtan hängs på dig

När du knappt kan sy sista stygn av tålamod

När alla möjliga lösningar blir till omöjlaga

När alla försök på att räddas från

att falla i sprickas lera misslyckas 

NÄR ALLA UTVÄGAR MED EN HAR GÅTT UT

DÅ ÄR JUST DENNA PERSON EJ ÄMNAD FÖR DIG

Hopplöst att fortsätta

Bara mera sprickor kommer befruktas

Gå vidare utan sprickor

 




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 309 gånger
Publicerad 2019-01-02 11:00



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
MARITA OHLQUIST
Ja det är det för att när alla utvägar utgått så är det ingen ide att fortsätta
tack för fina kommentaren ;)
ha det fint
2019-01-04

  MALVAA VIP
ÖKNENS ROS
JAG DET ÄR DET FAKTISKT
TACK FÖR KOMMENTAREN ;)
AH DET FINT
2019-01-04

  Marita Ohlquist VIP
Bäst att lämna en relation som inte fungerar som den ska!
2019-01-02

  Öknens Ros VIP
Bäst ta farväl medan tid är.
2019-01-02
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP