Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MÅSTE CIRKELN SLUTAR ALDRIG SNURRA!


MÅSTE TAS BORT!

En del av "måstet" måste tas bort

Annars blir man i en sluten cirkel av ordet "måste"

 

 




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 233 gånger
Publicerad 2019-01-02 10:48



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
Marita Ohlquist
stort tack för kommentaren och ja det är meningen med att ta bort några av måsten , för att befrias ;)
2019-01-04

  MALVAA VIP
Öknens Ros
tack för den lilla fina kommentaren
jag tycker att man ska ta bort de måsten som blir mer tryckverk än måsten ;)
tack
2019-01-04

  Marita Ohlquist VIP
Befriande, tycker det har blivit lättare med åren.
2019-01-02

  Öknens Ros VIP
Det finns för många måsten i livet.
2019-01-02
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP