Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kornsnöns vassa kuling

Halveringstiderna
sjunger i korus
på japanska och ryska

De subatomära världarna
aspdungesusar
i långkropparnas vajande
tinnitus

På stolen kroppen
uppmärksam
framför skärmen

Samtalen famlar
i hastigt svajande hörbarheter

Vassa korn
i aritmetisk utsträckthet
är alla; var och en

i svajande härbarhet,
vikande nubarhet

På vinterträsket
kylig verklighet
i kornsnöns vassa kuling




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 194 gånger
Publicerad 2019-01-02 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP