Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livets sista andetag

du drog efter livets sista andetag
berg och dalbanan på skärmen ebbade ut
den brinnande lågan slocknade framför deras ögon
medan himlen fick en ny ängel
lämnades dom chockade kvar




Fri vers av brokensoul
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-02 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brokensoul
brokensoul