Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett nytt år med ny möjligheter


Gott Nytt År - till förändringens år

Ring klocka ring
Ring ut det gamla året
Året vi knappast längre minns
Med sin fråga vad gav det till oss
Vad hände med planerna vi trodde oss ha
Låt allt nu vila i vårt bildarkiv
Med sina sorger och sina glädjestunder
Året som gått har blivit vår historia

Ring klocka ring
Ring in det nya året
Året som vi nu skall till att skapa
Med en nyfikenhet av spänning
För det som inte är skrivet i boken
Blir till vad vi skapar det till
Blad för blad, sida för sida
Året som kommer är vår framtid

För livets baksida
Kan aldrig ses
Ifrån den ljusa sidan
Utan skapas endast ur
Framtidens hopp om förändring
Förändring till något hållbart och bättre
Ring klocka ring
Ring in till vår förändring




Fri vers (Fri form) av Jack_iX
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-02 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX