Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bra på ord?


Ett Ordiskt högmod!

-Du är bra på ord!
-Hur menar du?
Vem som helst, är bra på ord!
Och om jag skulle säga, att jag är bra på ord...Skulle jag inte äga ett Ordiskt högmod då?
-Där ser du!
-Vad?
-Du gör saker med ord, som kan liknas vid magiska formler.




Bunden vers av Mim
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-02 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim