Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hemlös optimist

 

Jag har inte ont
medger ej sånt
Jag kan flyga
behöver inte ljuga

Jag klarar allt
som jag tycker är ballt
Om jag vill
så går det som jag vill

Behöver inte sova skönt
älskar när det är grönt
Och blir det vitt
slipper jag svett

Sömn är bra
för mycket mat inte bra
Utan jobb
är tiden min snobb

Inga pengar
begränsar bara inflygande till min mages fett-hangar
Så mitt liv är härligt
inte förfärligt

Det är därför ingen ser mig
jag är osynlig för dig
Så fäll inga tårar för mig
jag dödar sanningen med en sup till, förlåt mig ej




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-02 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP