Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konst, det att regissera en bit papper. Inte att måla så det ser ut som ett vitt paket med ljust blå snöre om.


Gröt-omslag i vädret






Kostens tillskott ä bara bäst,
av tabletter blir en som e häst,
lång i an siktet likt på e gevär,
annars e en väl mest te besvär...
Slutet e på engelska en sorts vila like a rest.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-04 07:22



Bookmark and Share


  ULJO
Ja ibland kan vädret jämföras med en dålig frukost
2019-01-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP