Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ja Ulla hade det nog värre

Dagarna är inte så långa
Du går och lägger dig
I rödögd kladdig blick
Klockan tre
Torra läppar
Torra ben
Svaga små fötter
Lever du än
Du som inte vill leva
Eller vill du leva
lilla mamma
Men inte där
I ditt lilla väntrum
På döden

Jag spelar på Spotify
Ulla Billqvist
Och din fot vippar i takt
Och dina ögon lyser
Tänk att hon tog livet av sig
Ulla
Din röst finner insikt
Att hon hade värre
Än att sitta på hemmet
Och vänta in dagen
Varför tog hon sitt liv
Hon sjunger ju så vackert
Ulla.




Fri vers av Sommarina VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-01-02 15:07



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Berörande text om mötet med sin gamla mamma.
2019-01-29

  Anya VIP
Så fint möte med sin gamla mamma. Jag har samma situation och känner igen mig. Mycket fint skrivet.
2019-01-09

  Lars Hedlin
Starkt i beröring!
2019-01-07

  aol
Så djupt berörande skaldat kändes i hjärtat
2019-01-03

  KattenKin VIP
Fint med musikvippande fossingar på det där trista stället. Underbart slut. Sötsorgsen text.
2019-01-02

  Magdalena Eriksson VIP
klockrent!

Jag spelar på Spotify
Ulla Billqvist
Och din fot vippar i takt
Och dina ögon lyser
Tänk att hon tog livet av sig
Ulla
Din röst finner insikt
Att hon hade värre
Än att sitta på hemmet
Och vänta in dagen
Varför tog hon sitt liv
Hon sjunger ju så vackert
Ulla.
2019-01-02

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om olika människoöden.
2019-01-02

  ULJO
Ulla försvann hastigt mitt på toppen av sin karriär. Vad som hände vet väl ingen. Kanske hon inte ville vara med mer..........Livet var hårt för artister även på den tiden.
2019-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP