Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Genom en infekterad titanfylld tand fick jag bakterier i höften som tog död på den. Till sist kunde jag ej gå alls utan fick ta ambulans till Akuten och blev inlag med korttidsvård i fyra månader tills antibiotikan verkat klart och operationen kunde ske.


En död höft bytes ut mot en i metall och keramik. 17.12 2019


Aldrig någonsin

kunde jag drömma om

att detta skulle drabba mig


Jag ställde mig på Jesu ord

"Ingen skall kunna rycka dig

ur min Faders hand".


Genom allt blev jag buren

kröp under täcket konstaterande

- Du och jag Jesus -


I smärta och sorg är

Du alltid där till hands

"all trösts Gud"...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2019-01-02 16:11



Bookmark and Share


  Feminaz
Allt gott till dig<3
2019-06-13

  Niliboy
Ja, alla dras vi med krämpor, men minaböner är svaga hur då rädda sig ur nöden?
2019-02-05

  Solstrale VIP
Hela du är ett mirakel. Dock ett öde att drabbas. Men en ynnest att kunna skriva och berätta. Till hjälp för andra att ana och förstå. Allt gott till dig! Solskenskram! Eva
2019-01-14

  ResenärGenomLivet VIP
Så skönt att vila i den famnen...oavsett vad som händer...
2019-01-05

  bittemi VIP
Vad skönt att kunna känna sådan förtröstan! Krya!
2019-01-03

  Palett
Så underbart att du fick hjälp !
2019-01-03

    ej medlem längre
Skönt att den tiden med plåga är över!
2019-01-03

  HelenaW
Krya på dig!
2019-01-03

  mare VIP
I smärta och sorg
så sant alltid finns
han med och håller
handen mjukt ömt
nu äntligen kan du
se ljuset i tunneln
snart vår och då
kan du åter åka
omkring och le!
2019-01-03

  Eva Helene VIP
Tillit och förtröstan!
2019-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP