Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storm - Haiku

 

 

storm rasar för fullt

knäcker träd som små pinnar

naturens vrede

 




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-01-02 17:19



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Strömmen har gått på ön,
det blir stearinljus, gasolkök och eldning i spisen
2019-01-02

  Bodingen VIP
En kompis var på väg hem med färja från Tallin natten som var, vågorna slog upp till däck nio...
2019-01-02

  Per Drysén
Naturen är starkast
2019-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP