Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jul innebär strul

I den kollektiva festyran kring jul och nyår

går mycket i stå här i landet;

inte bara i regeringsfrågan

Brev med faktura har tagit 2 veckor att ta sig fram

så att inbetalningsdatum har överskridits

Saker som beställts låter vänta på sig

Jag räknar dagarna och ser bland annat fram emot 7 januari

när hysterin är över;

då finns det också möjlighet att få se hur den nya pensionen uträknats




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-02 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP