Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viljan

Jag vill skriva dig de vackraste raderna

Måla en bild för mina känslor till dig

Jag vill ta dig i en poetisk kärlekstorm

In till mitt hjärta

Jag vill göra dig mållös av ömhet

Allt för att du ska veta vart jag står

Dig




Fri vers (Fri form) av SofieVem VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2019-01-02 18:39



Bookmark and Share


  M:tin
Vacker!
2019-01-05

  SatansSon VIP
tack sofie. nu på morron har det slagit mig att jag är gulligast i hela världshistorien.
2019-01-03

  Stay Golden
Där viljan finns ^^
2019-01-02
  > Nästa text
< Föregående

SofieVem
SofieVem VIP