Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Punktering

Någonstans, eller överallt, läcker jag.

Det är viktigt att fylla på i samma takt som det rinner ut,

men jag vet inte vad som saknas.

 




Fri vers (Fri form) av Chinor VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-02 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chinor
Chinor VIP