Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill


Jag vill täcka din kropp
Med fjäderlätta kyssar
För att blåsa liv
I din vinterbleka hud

Jag vill smeka undan håret
Ur ditt ansikte
Och smaka på dina läppar
Med min tungspets

Jag vill nafsa dig mjukt
I nacken
Så att du ryser av välbehag
Som du brukar göra

Jag vill kittla dig
Med mina ögofransar
För att locka fram ditt leende
Och din charmiga smilgrop




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 405 gånger
Publicerad 2006-06-18 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP