Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sång

Innanför men ändå
på utsidan
ingenting försvinner
allt finns kvar
för evigt

Jag står helt still
låter mig förvandlas
till poesi
denna enda sång
i mitt huvud





Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-02 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP