Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För svårt

Varför är det så svårt att fånga orden
De som så gärna vill komma ut

Är det tystnaden som tagit alla känslor
De som nu bara får min själ att gråta blod

Har min självbehärskning fått mina tårar att torka för alltid
De som jag så väl skulle behöva gråta nu

Allt för många frågor förblir obesvarade
De som kanske skulle kunna få min själ att läka helt

Trasiga vingar kan kanske hjälpa ibland
De kan hålla mig över vattenytan men aldrig mer

För hur lagar jag mina trasiga vingar igen
De som bär på oläkta ärr och tilltufsade kanter

När jag inte ens förmår mina ögon att le




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-01-02 22:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vila ut, samla kraft, sen är vingarna hela igen.
2019-02-18

  Lars Hedlin
Ibland så lyser orden med sin frånvaro..
2019-01-07

  Marita Ohlquist VIP
Hoppas att orden kommer och frågor blir besvarade så att dina ögon åter kan le!
2019-01-03

  ULJO
Går i cykler. Inspirationen kommer åter ska du se
2019-01-03

  Stay Golden
You have come, now you must survive, make a living, soldier on. Find joy, find peace, and finally at the end, you must die.

Let unanswered questions bring peace, not dismay <3


2019-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP