Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro

Jag tror på älvor
Och skogsrår
Jag tror på en högre makt
Och ödet
Jag tror på spöken
Och reinkarnation
Men jag tror inte
På människor




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 431 gånger
Publicerad 2006-06-18 19:11



Bookmark and Share


  hatobjekt
Alla tror olika, och en del tror inte alls. Jättefin dikt, supersnyggt skrivet. whoa.
2006-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP