Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Koltrastens visa


Hoppets sång


Du

lilla svarta fågel
med din gula näbb

din blotta uppenbarelse
där du småspringer
mellan träden

din vemodiga sång
då regndropparna fortfarande
hänger i grenarna

jag kan inte annat än le
för hoppet gror i mig
när jag ser dig

strax innan
solen bryter igenom

molnen




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-01-03 00:00



Bookmark and Share


  Quasimodo
Din text ger en vacker och skön känsla för hoppet och tron!
2019-01-17

  Bodingen VIP
Precis, de där koltrastarna småspringer jämt på marken, nån som sett en sån flyga? Har dom vingattrapper he?
2019-01-03

  prinscess VIP
Så vacker
2019-01-03

  Ezmeralda VIP
Fin text, man längtar till våren.
2019-01-03

  Cikoria Blå VIP
Fint! Jag ser den framför mig.
Snart hör jag den på nytt.

2019-01-03
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP