Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyskraft/ Hedy Lamar

utan dig är jag inget

utan dig är jag karisman utan lyskraft

i dig bor min själ 

Jag älskar dig! 

förunderlig nåd

mitt allt

min luft

 

Och aldrig älskade du mig densamma

...i det fann jag mig själv outhärdlig. 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-03 15:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Strength within you, not without you" (The Adverts)
2019-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP